2013

 Det blev en del picknicks under sommaren då kvällssolen faktiskt var uppe ett tag.
 
 Jag åkte ner till stockholm och såg Iron maiden som var hur bra som helst, även om jag inte såg så mycket då min längd inte tillät det. Jag shoppade även fina klänningar på beyond retro.
 
När Juli förjade ta slut hoppade jag och Frida på ett flyg till London i en vecka. Vi firade Fridas fördelsedag på camden market, och fikade tårta. Vi gick även ut med 2 tjejer vi träffade och sjöng happy birthday. Vi gick på museum och fikade massor. 
 
Några dagar efter hemkomsten från London åkte vi vidare till Turkiet för att träffa Amanda som jobbade och bodde där. Vi åkte båt, låg på stranden och sov, gick upp till en gammal borg i 50 graders värme. Vi åt god mat och fick gratis drinkar och dansade tills tidigt på morgontimmarna.
 
Sista helgen innan sommarlovet var slut samlades vi i Elins lägenhet för att fira hennes födelsedag med tiara och fjäderboa. 
 
Skolan började och jag fotade inte så mycket. Jag pluggade och var allmänt trött och skolless.
 
Till slut var det Stinas tur att fylla 18 år. Hon bjöd på frukost som uppskattades väldigt mycket! Senare på kvällen träffads vi igen och fira både Stina och Maja med paket och sång.
 
När det börja dra ihop sig mot jultider så åkte jag och Frida på jamtli julmarknad som gör att man får julkänslor, med härstar som springer med bjällror, godis och gamla saker. Vi hittade söta får och köpte lite julklappar.
 
Sen var det julafton och lika fort var den över. Då sysselsatte jag mig med att umgås med vänner och dricka te i mina nya underbara koppar.
Sedan var det nyårsafton och jag firade med mina vänner. Det va ett bra år och ett bra slut på 2013.
2014 ska jag fota mer
        skriva dagbok varje dag
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bangårdsgatan 55

Idag var det första dagen på sista terminen av min gymnasietid. Helt sjukt men också så fruktansvärt skönt. Dagen började med en massa plugg och slutade även med massa plugg. Mellan detta har jag hunnit att hänga med Anna. Vi hade tänkt åka på pingst och handla något fint med då det inte var öppet fick det bli fika och shopping på kupan istället. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Jag tänkte göra en liten tillbaka blick på 2013 som har vart ett år med massor av bra händelser.
2013 började med att jag tillsammans med Frida fick för oss att klippa lugg en söndagkväll, vilket i efterhand va dumt eftersom jag vet att det är något jag inte trivs i. Dessutom klippte jag av mitt långa lockiga hår till kortare än axelkort. Trivdes lika bra i det som i lugg dock.
 Amelia och Frida. Det blev en del fikande på Tings från och till också mellan skola och plugg.
Lilla Liam döptes.
 
Frida och Petter. Jag var på lite festligheter tillsammans med mina vänner. Här för att träffa Elviras pojkvän från Grekland.
Jag fota Stina som är galet elegant och snygg på alla foton. Jag blev så nöjd med dessa att jag bestämde mig för att ställa ut dem.
 
Jag åkte ner till Stockholm över påsklovet för att hälsa på Saga som jag inte träffat på alldeles för länge. Det var en sådan rolig vecka med massa shopping och sena kvällar av skratt.
Sen kom den dagen som jag så länge väntat på. Jag fyllde 18 år! Alla de finaste va där och firade mig och jag var så glad att jag har de finaste vännerna. En av de bästa kvällarna 2013.
 Endast några få dagar efter min 18års dag gjorde jag min första tatuering som var så efterlängtad. Den är perfekt.
Annie. Jag fick sminka och fixa håret på fina studenter som skulle gå på bal. Jag var så avundsjuk ville helst följa med på bal.
I Juni bestämde jag mig för att börja om på nya tag med att byta blogg och lämna det förflutna.
Vi firade även Elvira som fyllde 18 år. Och vi passade även på att säga hej då då hon åkte till Grekland över sommaren.
 
Jag firade midsommar med Elin på en brygga ute i mitten av ingenstans med kransar av blommor i håret och vattnet skvalpande runt om kring oss.
 
 
 
 
 

I dream a dream that can't come true.

 

Du finns i minnet 2013.

 
Idag är det första dagen på det nya året och igår va det nyårsafton. Det nya året firades med fina vänner och mycket glitter.
Jag och Frida i väntan om att möta upp Petter och äta nyårsmiddag.
 
Petter och Frida mina stiliga vänner, här på "tre rum" där vi åt en fin nyårsmiddag innan vi gick upp til Ida och Amandas lägenhet som var så mysig!
 
Erika, jag och Frida, vi var glada precis som alla andra som befann sig i denna 2a. 
 
När klockan började närma sig 12 så gick vi ner till badhusparken för att välkomna det nya året med fyverkerier och nyårspussar.
 
Petter, jag och Frida
 
Efter det gick jag och Frida vidare upp mot G3 för att hälsa på Elin och kramas med henne lite. Sedan vandrade vi hemåt för att lyckas få ett par timmar sömn. Det var min nyårskväll, mysig och fin!

RSS 2.0