they got scared when the lights went low.

    
             
       
 
idag fyller min otroligt speciella vän elin år, hon är en av de vackraste människorna jag känner. vi hade en fin kväll med dans, kramar, presener och en tiara till födelsedagsbarnet. det var i alla fall ett bra slut på mitt sista sommarlov. nu kommer hösten och halsdukar, stickade tröjor och mössa. hösten är helt i min smak.
(fortfarande så kastas bilderna bort från varann när jag publicerar, bilderna plaserar sig själva..)
 

London dag tre och fyra.

bilden ovanför blev beskärd av blogg.se och jag får tyvärr inte till det.
 
dag tre och fyra var det här. Vi tog oss ner till den trånga, varma och människofyllda tunnelbanan och åkte
till tate modern där vi gick runt och kollade, beundrades och inspirerades av alla färger och målningar. Tills vi stannade vid alla soffor och bänkar som fanns där för att vila våra fötter som värkte. Vi åkte vidare till regent park för att hitta något att äta och sedan slå oss ner i gräset. Dock va den parken lite större än vi kanske kunna tänka, men tillsist kom vi igenom den utan mat.. En fin resturang i vattnet fick det istället duga till enkel lunch mat. Det blev en god lite för dyr lunch med min bästa vän och våra engångskameror. Kvällen blev lugn vid en liten resturang i russell square.
 
Dag fyra. Detta visade sig bli en riktig turist dag med frukt till lunch och kartan i handen.
Vi tog oss till london bridge, tower bridge, big ben, westminster abbey, london eye och sedan buckingham palace. vi letade reda på små barer som va inrett med portföljer som bord, trumpeter i taget och en bar i notpapper för att avsluta dagen.
 

London dag ett och två

 
Jag har hunnit kommit hem från london och packat upp min väska och gått tillbaka till en jämförelsevis
tråkig vardag här hemma. Det här är lite bilder från dag ett och två i london. Dom dagarna hann vi med
att hitta fram till det hostel vi skulle bo på en vecka. vi kollade runt lite och åt god mat på ett litet cafe´.
Drack världens godaste cream cooler och senare äta subway middag i parken utanför vårt hostel.
Dagen efter tog vi oss till camden market. Där vi gick runt och kollade på olika saker, på människor, på byggnader och så vidare. Med tanke på att det var fridas födelsedag så letade vi upp ett fint cafe´ där de serverade tårta, tro det eller ej det va ganska svårt att hitta. Vi kollade runt lite mer, vilade på en bro och tittade när båtar med livemusik åkte förbi, hittade fina second hand affärer och insåg att i sverige kommer man undan billigt. Vi åt pizza och provade söta hattar.
på kvällen gick vi och våra nyfunna vänner ut och dansade på coola klubbar och sjöng för min bästa vän!
 

RSS 2.0