30/07/2014

Nu har jag jobbat klart för den här sommaren. Känns skönt att ta det lungt nu sista månaden innan jag ska börja på nya äventyr. Jag har nästan bara badat de här dagarna, tagit sovmorgon varje dag och hängt med vänner.
Igår bjöd jag på fika för att Frida fyllde år i söndags. 
Stina var där.
Jag bakade en regnbågstårta, den blev väldigt god och fin.
Frida va självklart också där.
Och även Elin. 
Här är Stina med min lilla (läs stora) katt. Han va också sugen på tårta, så han fick smaka en liten bit av Stina. Efter ha suttit ute några timmar så blev det lite för kyligt för oss sommarklädda, så då åkte gänget hem och jag satte mig och kolla på the big bang theory (det har blivit en av mina stora sysselsättningar).
 

lights will guide you home

Dagarna rullar på som vanligt, jag sover äter jobbar och tar vara på dessa sommarkvällar med mina vänner. Jag har också hunnit med att vara på lite olika loppisar med mamma, ätit glass på glassbaren och spelat kort hos Elin.
 
Vi har badat nästan varje kväll, vilket är kul det händer ju inte så ofta att det blir så varmt här uppe i norr. Nu har det trots det hållt i sig en vecka. 
 
Stina och Elin
 
Jag har även flyttat hem nu efter 3 veckor av huspassning. Har saknat mina kurrande små vänner. 
 
 

Första doppet för i år.

Igår mötte jag upp Frida, Elin och Stina för att gå och köpa glass, sedan hamnade vi hos mig där vi drack lite vin och satt och pratade. Lite senare på kvällen så bestämde vi oss för att ta årets första dopp. Detta skulle ju skett på midsommar med då det snöade och va iskallt så skippade vi det.
 
Det ser väl kanske lite varmare och skönare ut än vad det egentligen va. Men det va kul!
 
Då vi hade sprungit i ett antal gånger var det skönt att komma in och elda ljus och dricka massor av te och prata om Frankrieresor, sommarplaner och dylikt.
 
 
 

RSS 2.0