29/5/14

 
Har varit helt uppe i allt underbara studentfirande, så jag har helt enkelt glömt att visa bilder från då jag gick på bal men min fina vän Petter. Så ba kväll med massa dans, god mat och trevliga människor. Kunde inte bli bättre. Nu fortsätter studentfirandet en vecka till för att sedan på torsdag springa ut ur skolan och inte vända oss om! woooopp
 
 

13/5/14

 
Lite från den senaste tiden. Jag åt pizza med Klara, Elvira och elviras pojkvän i lördags. Sedan kollade vi på eurovision song contest tills vi halvt sov.
 
Jag har också hunnit med vett och etikett inför baler och studenten. Vi dansade, sjöng och fick lära oss om diverse annat. Nu har jag förberett mig inför lite sminkningar och håruppsättningar till mina vänners bal imorgon. Sedan på torsdag är det äntligen min tur att få ta på mig klänningen och åka en fin bil med Petter vid min sida, och dansa hela kvällen!
 
 

5/5/14

 
Här står jag och poserar med min mössa som jag om knappa 30 dagar kommer 
pryda mitt huvud medans jag står och sjunger om studentens lyckliga dar
helt galet, nyp mig i armen lite så... hehe
 

valborg

I onsdags var det valborg vilket betydde att jag efter skolan skyndade mig hem hämtade en partytröja och åkte vidare till elin. Detta är lite mobil bilder från i onsdags. 
 
Jag tog en eller två selfies, hehe.
 
Vi åkte ner till Jazzköket där vi mötte upp Stina och en kompis till henne för att dricka ett glas vin och lite öl. Det var min valborg i brusiga telefon bilder. Nu ska jag fortsätta leta efter någon form av klänning till mösspåtagningen!
 

RSS 2.0