Loose your hunger, you loose your way get confused and you fade away.

      
      I lördags vaknade jag upp letade fram en fin klänning med en mysig tröja till, för att möta upp Frida och               sedan gå i höstsolen över till Stina som fyllde 18 tidigare i veckan. Hon bjöd på en brunch som va
      helt underbar. Brunch kan vara det bästa som finns.
 
 
 
      Stinas katter va där och den här blev genast min bästa vän.
 
 
      Senare gick vi hem för att göra oss iordning för lite mer festligheter, med fina vänner, presenter, och                    galenskaper. Det här var dagens huvudpersoner, födelsedagsbarnen som va festklädda och snygga.
 
 
      Maja, Annalina och Amelia
 
 
      Stina
      Vi hade en otroligt trevlig kväll som slutade med att alla skiljdes åt då vi skulle på olika ställen. På                     söndagen träffade jag Elin för att prata igenom kvällen innan, med vi köpte även godis och satte oss i våran         bys lilla biograf för att se filmen "Vi är bäst". Vi skiljdes sedan åt i kvällskylan.
       Nu vankas det höstlov, med te kvällar och lite festligheter. 
 

And I forget just why I taste, I guess it makes me smile. I found it hard, it's hard to find. well, whatever, nevermind.

 
vardagen rullar på och jag har hunnit med att äta en stor kanelbulle på kanelbullens dag. Firat Anna som har fyllt 18. Hjälpt min mamma då hon hade höstmysdag på hennes jobb. Firat min bror som fyller 20 just precis idag, så vi har haft hela släkten på sopplunch. Träffade även Stina, Elin, Elvira och de berättade om sin resa i england medans jag gosade med Stinas kattungar.Vi planerade även på ett litet äventyr till en mysig stad med fina människor som vi tänkt hinna med innan vi alla nu ska ta studenten i vår...
 
 
 

RSS 2.0